05
10
2015

Η γυμναστικη των stars

Τί γυμναστική κάνουν οι επώνυμοι για να διατηρούνται fit;

Καθημερινά βλέπουμε στην τηλεόραση, στα περιοδικά, στο Internet – αλλά και γύρω μας – διασημότητες με τέλειο σώμα και σιλουέτα. Αναρωτηθήκατε άραγε ποιό είναι το μυστικό αυτών των επωνύμων που τους κρατά σε φόρμα;

Το κοινό τους μυστικό είναι απλό – ο τέλειος συνδιασμός της καθημερινής σωστής διατροφής και τακτικής γυμναστικής!

Πάμε να δούμε ποιά είναι τα συχνότερα είδη γυμναστικής που κάνουν διάφορες διασημότητες:

Pilates – Το Pilates είναι μια σειρά από ασκήσεις που έχουν ως σκοπό να ενισχύσουν και να τονίσουν τους μυς της περιοχής των κοιλιακών, της μέσης και των γοφών, όπως και βελτίωση της ευελιξίας και την σιλουέτας. Σαν αποτέλεσμα, αποκτάται ένα ευέλικτο σώμα, ποιό αδύνατο, δυνατότερο και σταθερότερο. Το Pilates συστήνεται ιδιαίτερα από τους παθολόγους και τους φυσικοθεραπευτές ως μια από τις ασφαλέστερες μορφές άσκησης που υπάρχουν. Μερικές διασημότητες που είναι λάτρεις του Pilates είναι η Δέσποινα Βανδή, η Cameron Diaz, η Ashley Greene, η Kate Winslet και η Sandra Bullock.

Yoga – Η Yoga είναι μία αρχαία πρακτική τέχνη περίπου 3000 χρόνων, η οποία διαδόθηκε παγκόσμια με ραγδαίους ρυθμούς. Η Yoga βοηθά στην αρμονία, υγεία, ευεξία, ηρεμία, άφθονη ενέργεια και αυξημένη συνείδηση, σε συνδιασμό με τα οφέλη που προσφέρει σαν εκγύμναση. Μερικές διασημότητες που είναι ασκητές της Yoga είναι η Νάντια Μπουλέ, η Madonna, η Jennifer Anniston και ο Sting.

Zumba – Το Zumba είναι αερόβιας μορφής άσκηση, εμπνευσμένη από λάτιν ρυθμούς, η οποία συνδυάζει εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα συνδυάζοντας ταυτόχρονα το κάψιμο θερμίδων και την ψυχική ευεξία. Είναι μία μίξη γυμναστικής και χορού. Aυτό που κάνει τη Zumba ιδιαίτερη είναι ότι συνδυάζει τη γυμναστική με τη διασκέδαση. Μερικές διασημότητες που εξασκούνται με Zumba είναι η Jennifer Lopez, o Ricky Martin, ο Pitbull και η Victoria Beckam.

Στο studio μας, το E-Motion Dance & Health Studio στην Λευκωσία, προσφέρονται τα ποιό πάνω προγράμματα όπου και εσείς έχετε την ευκαιρία να γυμναστείτε σαν star!

Αρθρογράφος: – E-Motion Dance & Health Studio

author: emotioncy